Nyremedisin - døgnområde 9

Vi har ansvar for pasienter med nyresykdommer (ikke nyrekreft, urinveisobstruksjon, nyrestein), inklusive utredning og oppfølging av nyretransplanterte, nyredonorer og pasienter med høyt blodtrykk.

Pasient i Sykehuset Østfold Kalnes

Avdelingene er delt inn i sengetun. Et sengetun består av ni pasientrom og en arbeidsstasjon som er sentralt plassert i tunet. Det gjør at det er helsepersonell lett tilgjengelig for pasienter og pårørende til enhver tid.

Alle pasientrommene er enerom med eget bad.

Mer tid hos pasienten

Helsepersonellet har nettbrett som de kan ta med seg inn på pasientrommene. På nettbrettene kan de blant annet hente opp pasientjournaler, svar på blodprøver og røntgenundersøkelser. Dette gjør pasientinformasjonen lettere tilgjengelig og gir mulighet for medarbeiderne til å bruke mer tid inne hos pasienten.

Mat og drikke

Det blir servert fire måltider fra buffeen hver dag. Pasientene som er friske nok kan spise i spiserommet. Pasienter som ikke har mulighet til å spise i buffeen, får maten servert på rommet. Kaffe, te, samt kald mat som pålegg, yoghurt, brødmat og knekkebrød, er tilgjengelig hele døgnet.

For 100 kroner i døgnet kan pårørende få hente mat i buffeen på døgnområdene på Kalnes. Betalingen skjer via Vipps, og for de som ikke har det, er det mulig å betale i kafeen i 1. etasje og få en bong som bekreftelse.

Det er kun kald mat som inngår i tilbudet. Brød, knekkebrød, forskjellige sorter pålegg, yoghurt og drikke er tilgjengelig i buffeene hele døgnet.

Trådløst nett

Hele sykehuset på Kalnes har trådløst nett, så det er mulig å ta med seg både pc og nettbrett hvis du ønsker det.

Besøkstid

I utgangspunktet er det ikke fastlagte visittider, men av hensyn til behandlingen er det fint om besøk avklares med helsepersonell i sengetunet hvor pasienten er innlagt.

Blomster

Besøkende kan ta med blomster, men ikke "risiko" blomster. Se oversikt over ja- og nei-blomster på Astma- og allergiforbundet sine sider.

                                    

Kontakt

Postadresse

Postboks 300, 1714 Grålum

Slik finner du fram

Oppmøtested

Døgnområde 9, 4. etasje (følg oransje farge).
Sykehuset Østfold Kalnes

Sykehuset Østfold Kalnes

Kalnesveien 300

1714 Grålum