En gruppe kvinner i hvite labfrakker

Jobbe hos oss

Hos oss får du gode muligheter til både faglig og personlig utvikling. I et mangfold av yrkesgrupper jobber våre mer enn 7000 medarbeidere for å gi våre pasienter et best mulig helsetilbud.

Se alle våre ledige stillinger

Vi har til enhver tid behov for dyktige og motiverte medarbeidere innen alle fagområder, alt fra helsefag og administrasjon, til renhold, tekniske fag og en rekke andre funksjoner. Mange velger seg en livslang karriere hos oss. Da er det fint å vite at vi også har gode pensjons- og forsikringsordninger.

I Sykehuset Østfold legger vi til rette for videreutdanning og kompetanseutvikling. Medarbeidere som videreutdanner seg innenfor våre prioriterte fagområder kan søke om økonomisk støtte. Vi kan tilby utdanningsstillinger i anestesi-, akutt-, intensiv- og operasjonssykepleie, kreftsykepleie og jordmor.

Som medarbeider ved Sykehuset Østfold har du tilgang til alle våre kultur- og velferdsaktiviteter.

Hytter og leiligheter
Sykehuset Østfold har hytter og leiligheter ved sjø og ved fjell, i innland og utland. Hyttene og leilighetene på fjellet ligger på Trysil, Valdres, Hafjell og på Torpo, som ligger mellom Ål og Gol. Vi har også en stor leilighet i La Manga i Spania og et hus i på Jylland i Danmark. Disse kan alle medarbeidere i sykehuset benytte seg av.

Bedriftsidrett
Vil du være med i bedriftsidrettslaget? Da har du flere muligheter til å holde formen ved like og treffe hyggelige kolleger. Sykehusets bedriftsidrettslag kan tilby blant annet fotball, bowling, golf, løpegruppe, sykkelgruppe, svømming og klatregruppe.

Hvert annet år arrangeres De nordiske hospital leker. Det er alltid en stor delegasjon fra Sykehuset Østfold som reiser og deltar i konkurranser. I 2016 var det rundt 40 medarbeidere som dro til Island for å være med og treffe andre medarbeidere ved andre sykehus i Norden. Det var edle metaller som våre medarbeidere kom hjem med, blant annet gull i bowling og golf og sølv i fotball. I juni 2018 var det Finland som var vertskap.

Les mer om De nordiske hospital leker i Finland

Revyen
Gjengen i sykehusrevyen er nå i gang med forberedelser til ny revy i 2023, og øver iherdig for å gi publikum en underholdende og fin opplevelse! 

"Vi er alle sultne på kulturelle sprell etter et langt covid-opphold, vi håper alle er like sultne på å komme dere ut og bli underholdt med sang, humor, satire, ironi og en smule galskap. Vi gleder oss i hvert fall til å få underholde dere igjen, så det er bare å sette av tid i kalenderen! "

Revygjengen
​Premiere er 18. april. Videre spilledager er 19., 20., og 21. april. Sted: City Scene, Fredrikstad. Billettpris er 250 kr. + bill.avgift.

Håper vi ses!

Ønsker du å komme i kontakt med oss? Send en e-post til Lene Holstad på lene.holstad@so-hf.no​


Her er et par videoer fra tidligere revyer.

https://www.​youtube.com/watch?v=ER6cJIngoMY

https://www.youtube.com/watch?v=ZKNNyC64dUw

Koret

Koret ØSS blanda er et gladkor med høy aktivitet. De opptrer på mange arenaer og har et allsidig repertoar. De:

  • deltar på sangerfestivaler
  • har julekonserter
  • drar på utenlandstur annet hvert år. De har for eksempel besøkt London, York, Amsterdam, Budapest, Riga, Stockholm og Dublin.
  • har egne seminarer med for eksempel innleie av pedagoger for stemmeøving, eller samlinger med fokus på uttrykksformer
  • arrangerer egne festivaler
  • samarbeider med andre kor om temakonserter

Ta en titt på hjemmesiden til koret vårt

Kunstklubben

Kunstklubbens styre kjøper inn kunst av god kvalitet og med god variasjon i uttrykk og teknikker. Det er spent stemning når medlemmene i kunstklubben møtes for å trekke ut hvert sitt kunstverk de får med hjem til odel og eie.

Velferdstilbud

Mange treningssenter i hele fylket tilbyr sykehusets medarbeidere rabatter ved trening.

Fottur

Hvert år arrangeres det fottur i fjellet for medarbeidere i sykehuset. En langhelg hver høst er det cirka 50 medarbeidere (førstemann til mølla) som reiser til fjells for flotte fotturer i fjellet og overnatting på turhytter.

I 2020 gikk turen til Skarvheimen med overnatting på blant annet Storestølen og Geiterygghytta. Tidligere år har det vært tur til blant annet Jotunheimen og Snøhetta.

Sosialt med kolleger
Med 5000 medarbeidere så er det ikke så lett å få samlet alle til festlig lag med musikk og god mat. Men vi har hatt flere flotte fester for medarbeidere med topp artister og god mat fra våre egne flinke kokker i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss og i Aremark.

                                                           

Liker du by eller land? Liker du skog eller sjø? Liker du musikk, teater og sport? Uansett, avstandene i Østfold er korte nok til at du kan oppleve alt du ønsker innenfor kort reise. Reisen til Oslo tar cirka en time. Porten til Europa (E18 og E6) går gjennom Østfold. 

Det er lett å trives i Østfold og tilbyr på et bredt spekter av omgivelser og opplevelser.

Viken fylkeskommune

Les mer om Viken fylkeskommune med informasjon videre til den enkelte kommune.

Opplevelser i Østfold

Les mer om opplevelser i Østfold på http://www.visitoslofjord.no/

Working in healthcare is more than just a job, it’s a passion. All of our employees make a valuable contribution regardless of role here at Østfold Hospital and we are proud of our wide range of development packages aimed at ensuring that everyone has the opportunity to fulfil their true potential. If you want to leave work every day knowing what you have done really matters, you are in the right place.

Bli kjent med oss!

Lurer du på hvordan det er å jobbe på Kalnes? Ta en titt på filmen vi har laget, så får du et lite innblikk i arbeidshverdagen til noen av de mange flotte medarbeiderne som jobber hos oss.
Bli litt bedre kjent med oss - se filmen vi har laget
Medarbeidere på hjerteavdelingen  - illustrasjonsbilde

Vil du jobbe som vikar hos oss?

Trives du med en fleksibel arbeidssituasjon? Ønsker du å jobbe innenfor flere fagområder? Da kan bemanningsavdelingen være et godt alternativ for deg. Sykehuset Østfold har hele tiden bruk for vikarer og ekstravakter.
Les mer om bemanningsavdelingen
Tre sykepleiere som går i en gang
Sist oppdatert 07.05.2024