Illustrasjon av en dame foran pc og en hånd som holder en mobiltelefon

- digitale tjenester

Helsetjenester på nett

God informasjon om og innsikt i egen helse er viktig for at du kan delta i valg som gjelder behandling og oppfølging av din egen sykdom og helse.

Den nasjonale helseportalen helsenorge.no tilbyr digitale tjenester som forenkler din kontakt med sykehuset.

Pasientjournalen din inneholder dokumenter fra sykehus du har vært behandlet ved, og nå vil du kunne lese deler av dette på nett.

Les mer om pasientjournal på Helsenorge

Vil du motta brev digitalt fra sykehuset? Digitale brev får du tilgang på så snart de er sendt fra sykehuset.

Les mer om digitale brev

Digital dialog om timeendring​​

Hvis du får innkallingsbrev fra sykehuset på helsenorge.no, kan du nå sende beskjed direkte til avdelingen hvis du trenger et nytt tidspunkt for timen eller ønsker å avbestille timen din.

Les mer om digital dialog om timeendring

Pasienter som har brukerprofil på Helsenorge kan nå se status på sin henvisning ved sykehuset. 

​​​​​

De digitale pasientskjemaene vil i første omgang gjelde utvalgte pasientgrupper.​

Digital egenrapportering skal gjøre det enklere for deg å gi nødvendig informasjon til sykehuset i forbindelse med utredning og behandling.

​Les mer om digitale pasientskjema​​

Sykehuset Østfold tilbyr videokonsultasjoner hvor fysisk undersøkelse ikke er mulig eller nødvendig. Vi benytter videotjenesten Pexip fra Norsk Helsenett (join.nhn.no), som er godkjent for bruk i pasientkonsultasjoner.​Fordelen med videokonsultasjon er at du slipper å dra til sykehuset når det ikke er nødvendig. Ved behov for undersøkelser eller inngrep som krever oppmøte, må du til sykehuset.

Foreløpig tilbyr ikke alle våre poliklinikker/avdelinger videokonsultasjoner. 

Les mer om videokonsultasjon i Sykehuset Østfold

I tillegg til pasientjournalen på nett finner du også andre nyttige tjenester fra sykehuset på helsenorge.no:


  • ​e-resept

  • kjernejournal

Tjenester som kommer:

  • prøvesvar

  • egenregistrering i skjemaer/apper

  • timeavtaler 

​​​

Foreldre som har en bruker på helsenorge.no kan få barnas innkallingsbrev digitalt, og ​de kan gi beskjed til sykehuset via helsenorge.no hvis timen ikke passer.  De kan også lese deler av barnets journal, ha digital dialog med sykehuset om enkelttimer og sende inn skjema.  


​​

Hjemme når du kan. På sykehus når du må.

I Sykehuset Østfold kan du få hele eller deler av behandlingen og oppfølgingen der du er. Det betyr at du slipper å reise til sykehuset og kan motta nødvendig oppfølging i eget hjem. 

Les mer om digital hjemmeoppfølging
Grafisk brukergrensesnitt, nettsted

Helsenorge.no

Helsenorge.no er det offisielle nettstedet for din helse i Norge. Ved å logge deg inn på helsenorge.no får du tilgang til en rekke selvbetjeningsløsninger og du kan se helseinformasjon som er registrert om deg. Du kan blant annet se og redigere kjernejournalen din, bytte fastlege, få oversikt over reseptene dine, sjekke vaksinene dine og se resultatet på koronatest.
Les mer på helsenorge.no
Bilde av en blid dame som ser inn i kamera og en tekst i bildet som sier: Helsenorge - forenkler din kontakt med sykehuset
Sist oppdatert 03.07.2023