Sykehuset Østfold inviterer til folkemøte 6. september

Løpegrupper, treningsglede og stål i ben og armer. Kanskje etterfulgt av vonde knær, muskelstrekk eller en diffus plage. Idrettsskader kan komme raskt, og være vanskelig å bli kvitt.  Onsdag 6. september kl. 19.00 inviterer sykehuset befolkningen til folkemøtet "Vitalt: Kom i form uten skader". Møtet holdes på Litteraturhuset i Fredrikstad.

Publisert 31.08.2023
Sist oppdatert 05.09.2023
AdobeStock_457123161.jpeg

«VITALT» er navnet på Sykehuset Østfolds serie av folkemøter, som gjennomføres 4-6 ganger i året med ulik tematikk innen helse.  

Hege Gjessing12.jpg

Hege Gjessing, administrerende direktør

- Vi håper folkemøtene skaper engasjement blant innbyggerne våre. Helse er noe de fleste av oss er opptatt av, og vi ønsker å bidra til økt kunnskap om veien til god helse, helseutfordringer og folkesykdommer, sier Hege Gjessing, administrerende direktør i sykehuset. 


Kom i form uten skader

Onsdag 6. september møter du Asbjørn Sorteberg, avdelingssjef på ortopedisk avdeling, Sykehuset Østfold, som blant annet snakker om hva mosjonisten kan lære av toppidrettsutøveren, og hvordan vi kan forebygge og behandle de vanligste idrettsskadene.

Asbjørn Sorteberg

Asbjørn Sorteberg, avdelingssjef ortopedisk avdeling

Asbjørn Sorteberg er avdelingssjef på ortopedisk avdeling i Sykehuset Østfold og har jobbet med ortopedisk kirurgi siden 2001. Han har erfaring innenfor hele det ortopediske fagområdet, og da spesielt innen idrettsskader. Han har vært tilknyttet flere idrettslag som medisinsk konsulent, blant annet Fredrikstad fotballklubb, Fredrikstad håndballklubb og Sarpsborg 08. 


Folkemøte
Tema: VITALT: Kom i form uten skader 
Tidspunkt: Onsdag 6. september kl. 19.00-20.30
Sted: Litteraturhuset i Fredrikstad, Egalia-salen (3. etasje)
 ​​